OKUL MÜDÜRÜNÜN YAZ TATİLİ MESAJI

OKUL MÜDÜRÜNÜN YAZ TATİLİ MESAJI

Her dönem olduğu gibi 2023 - 2024 Eğitim öğretim yılında da öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz çok çalıştılar, başarılı, harika bir öğretim yılı geçirdiler. Muhteşem okullar, muhteşem işlere imza atarlar! Yaptıklarımızla bölgemizde diğer okullara liderlik etmenin keyfi ile "Biz bir markayız" sloganumuzu sizler paylaşıyorum. 

 

Değerli Öğretmenlerim! 

 

2023- 2024 öğretim döneminde çok çalıştınız.  Akademik, sosyal, kültürel, bilimsel sportif etkinliklerde tüm yureğimle yazıyorum bölgemize öncelik ettiniz. Lider öğretmen ve lider okul oldunuz. Yaz tatilini sonuna kadar hak ettiniz. Gidin dinlenin, iyi tatiller diliyorum.

 

Değerli Velilerimiz?

 

Okulumuzun düzenlediği akademik, sosyal, kültürel, bilimsel, sportif etkinliklerde yanımızda durdunuzda öğrencinize, öğretmeninize ve okulunuza sahip çıktınız. Sizlerde tatili sonuna kadar hak ettiniz. Size önerim çocuklarınızla zaman geçirin. Çocuğunuza küçük sorumluluklar vererek ev ve iş hayatınızda size yardımcı olmasına izin verin. Odasını, yatağını, oyuncaklarını kendisi toplasın. Güvenli sokak, park, bahçe vb. yerlerde geleneksel oyunlarımızı (Beştaş, yakan top vb ) oynamasına fırsat verin. Siz sadece  uzaktan takip edin. İşyerinize gelmesine izin verin. Sizi çalışıyor iken görsün ki para kazanmanın zor olduğunu öğrensin. Günü birlik birkaç sayfa kitap okumasını sağlayınız. Kitap okumak ona iyi gelecektir. Sizlere de iyi tatiller diliyorum.

 

Sevgili Öğrencilerim! 

 

Yaz tatilinde bol bol kitap okuyun, parkalarda, bahçelerde ve güvenli sokaklarda gönlünüzce eğleniyorsunuz.  Kıyafetlerimiz kirleneck diye korkmaynın. Unutmayın! Kıyafetlerimiz, kirlenmeden eğlenemeyiz! Siz akşamları kitap okursanız anneleriniz kıyafetleriniz kirlenmesine tepki göstermeyecekler! Sizlerde,  bizlerle koşturdunuz ve kocaman bir tatili hak ettiniz. İyi tatiller! 

 

Değerli Resmiye Mehmet Karaöz İlkokulu  paydaşlarımız!

Hepinizi yaptığınız harika etkinler, muhteşem işler sebebiyle yürekten kutluyorum.

İyi Tatiller! İyi Bayramlar!

15.06.2024 92

İLETİŞİM

Adres:
Sofular Mah. Cumhuriyet Cad. No 144/A Merzifon/AMASYA Geçici Adres Gazimahbup Mh. Tuğçe Sokak No. 4 Merzifon


Telefon
(358) 513 1062


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın