Resmiye Mehmet Karaöz İlkokulu


Vizyon: Vizyonumuz Akademik, sosyal, kültürel ve sportif başarıları her kesim tarafından kabul edilmiş, ilçemizde tercih edilen bir okul olmaktır.

Misyon: Büyük düşünebilen ve bunu hayata geçirme çabasında olan, insanların mutluluğunu hedeflemiş, milli ve manevi kültürünü evrensel değerler içerisinde koruyup geliştiren, yeniliklere açık, sürekli kendini geliştiren genç ve tecrübeli öğretmen kadrosuyla, öğrenci merkezli eğitim veren, teknolojiyi kullanan, velilerin ihtiyaç duydukları her an okul idaresi ve öğretmenlerine ulaşıp eğitim öğretim hizmetlerini alabildikleri, öğrencilerinin başarılarını ön planda tutup, kaliteden ödün vermeyen çağdaş bir eğitim kurumuyuz.

Başarılar: Küçükler Artistik İl Birinciliği, Satranç İl Üçüncülüğü, Judo İlçe birinciliği Sokak Hayvanları Dostu Okul Projeleri, Çalışkanlık Projeleri Mutlu Çocuklar Projeleri Anne Eliyle Beslenme Projesi

Saatler: 13:10 / 18.00
Isınma: Doğal Gaz
Bağlantı: ADSL
Yabancı Dil: İngilizce
Servis Bilgisi: Resmi Taşıma ve veliler tarafından tutulan özel öğrenci servisler
Okulun Sınav Başarı Durumu: Bu okulda her öğrenci ve öğretmen çok değerlidir.
Sportif Etkinlikler: Bahçe oyunları, basketbol, yakan top turnuvaları vs.
Bilimsel Etkinlikler: Akıl ve Zeka oyunları, satranç vb.
Proje Çalışmaları: Değerler Eğitimi Projeleri Sokak Hayvanları Dostu Okul Projesi Eğitimde iyi Örnekler
Diğer Hususlar: Yönetici Sayısı : 2 Öğretmen sayısı :24 İdari Personel : 1 Yardımcı Perosnel: 1 İş Kur Çalışanı : 2 Öğrenci Sayısı :523

Telefon - 03585131062

Belgegeçer - 12

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - https://rmkilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Sofular Mah. Cumhuriyet Cad. No 144/A Merzifon/AMASYA

Öğretmen :26
Öğrenci :500
Derslik :16
Kütüphane Kitap Sayısı :979
Öğretim Şekli :Öğleci (Okul binamız yeniden yapılacak olması sebebiyle İlçemiz İstiklal İlkokulu binasında hizmet vermekteyiz.

Yerleşim Yeri - Merzifon 71853 nüfusuyla orta ölçekli bir şehirdir. Hava ve kara yoluyla ulaşım günün 24 saati sağlanır. Organize sanayisi gelişmiştir. Bir çok firma üretim yapmaktadır. Sosyal, kültürel, tarihsel yapısıyla entellektüel bir kenttir. Güzel sanatlara ve spora ilgi vardır. Tek kelimeyle yaşanacak bir kenttir.

Adres - Sofular Mah. Cumhuriyet Cad. No 144/A Merzifon/AMASYA

Ulaşım Merkez

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezinde