OKUL MÜDÜRÜNÜN YARIYIL MESAJI

OKUL MÜDÜRÜNÜN YARIYIL MESAJI

      Çok Değerli Ebeveynler ve Sevgili Minikler!

      Her zaman  söylediğimiz gibi disiplin yoksa başarı da yoktur. Çocuğun mutlu olması önemlidir. Ancak Çocuğun şımartılarak, her istediğine evet diyerek mutlu olacağı kanaati kesinlikle yanlıştır.  Çocuğun mutluluğunu sağlamak istiyorsanız, birlikte belli bir disiplin formu içinde kaliteli zaman geçirin. Birlikte ev işlerini yapın, çalıştığınız işyerini görmesini sağlayın, kendi odasını toplamasını isteyin, birlikte kitap okumaya zaman ayırın! Çocuğunuzla birlikte kaliteli zaman geçirdiğiniz de inanın çocuğunuzun isteklerinin azaldığını, olgunlaştığını ve çok mutlu olduğunu göreceksiniz.

       Başarı asla tesadüf değildir. Çalışmadan da olmaz. Bu bilinsin istiyoruz. Hiçbir şey yapamadan başarılı olan yoktur. Bu sebeple zaman zaman miniklerimizi hayata hazırlamak için Resmiye Mehmet Karaöz İlkokulu ailesi olarak kurallarımızdan ödün vermiyoruz. Öğrencilerimizin hayata hazırlanmaları için  bir vizyon sahibi olmaları sağlamalıdır.

 

       Öğretmenlerimiz ve öğrencilerimiz, Milli Eğitim Bakanlığımızın 2023/28 Nolu Genelgeleri kapsamında 2023 - 2024 eğitim öğretim yılında uygulamaya koyduğu birbirinden değerli projeler, akademik eğitim, sosyal, kültürel, sportif çalışmalarında ve dönem sonu faaliyetlerin gerçekleşmesinde çok çalıştılar! Kocaman bir tatili hak ettiler!

        Okulumuz eğitim çalışan kadrosu, öyle bir dinamik, öyle bir çalışkan  kadro ki aşamayacağı zorluk yok! Her biri işinin uzmanıdır. Eğitim, öğretim işlerinde ve kültürel, sosyal, sportif çalışmalarda yaptıkları, emekleri ortadadır. Tüm bu faaliyetlerle ilgili okulun resmi sitesi https://rmkilkokulu.meb.k12.tr/   Instagramda, Resmiye Mehmet Karaöz İlkokulu Grubu ve sayfasında görebilirsiniz.

         Resmiye Mehmet Karaöz İlkokulu Grubu ailesi olarak başka diğer okullara örnek olabilecek eğitimde iyi örneklere imza attık. İyi ki varlar! Yüce Rabb'im hepsinin yolunu bahtını açık etsin! Başarılarını daim etsin. Allah kazasız nice dönemler versin! Harika bir dönem bitirmenin keyfiyle öğretmenlerime, velilerime ve Sevgili Miniklerime, iyi tatiller diliyorum.

 

        İyi ki varlar! Hep var olsunlar! 

19.01.2024 116