OKUL KÜLTÜRÜ VE MERZİFON KEŞKEĞİ

Bugün okul çalisanlarıyla bir arada keşkek günü yapalım dedik Maksadımız Okul Kültürüne, iklimine katkı sağlamak ve güzel anılar oluşturmaktir. Böylece mutlu okul, başarılı okuldur düsturuyla hareket ettik. Ögretmen, ögrenci, çalışan okulda mutluysa okul herkese yuva olur. Başarı kendiliğinden gelir. Çünkü insan mutlu olduğu yeri kaybetmek istemez.
Diğer yandan da ilçemize has olan "Merzifon Keşkeğini" gündeme getirmek için etkinliğin adını #MerzifonKeşkeğigünü yaptık. Keşkeğimize neden bir Coğrafi bir işareti alınmasın veya içeriği ile ilgili bir belgelendirme yapılmasın. Şunu biliyoruz "Merzifon Keşkeğinin" hayranı, seveni çok. Hadi bir yerden başlayalım. Maksat hasıl olsun diye hemşehrilerimize #6EkimMerzifonKeşkeğiGünü hayırlı olsun. Bu etkinliğimize katılan veya katılamayan tüm dostlara teşekkür ederiz.

06.10.2023 56

06-10-202306-10-2023